Download Flyer

              NL                         UK

  

 
 
 
 

Rudy Muller is ooit begonnen als service engineer in de maritieme- en industriële automatisering en werd software architect en project manager voor industriële ICT-oplossingen. Rudy richtte een afdeling op die uitgroeide tot een enthousiast team van 50 technici. Rudy was lid van het Management Team van Alfa Laval Automation, ABB Benelux, Business Area Manager voor ABB en project/interim-manager voor verschillende bedrijven.

In 1984 startte Rudy met een nieuwe organisatie die logistieke oplossingen en diensten leverde aan verladers en logistieke dienstverleners. Deze oplossingen en diensten waren SattStore WMS (Warehouse Management System), geautomatiseerde interne transport en opslag systemen, keten integratie oplossingen en de implementatie en het onderhoud van deze systemen.
In 2000, onder internationale Marketing & Sales leiding van Rudy, was SattStore WMS marktleider in Europa (ref. ARC) en werd het team in 2003 door ABB verkocht om onderdeel te worden van Consafe Logistics.

Gedurende de jaren was Rudy product manager van SattStore WMS (Alfa Laval Automation / ABB) en e-Log WMS (Four Soft) en ondersteunde hij bedrijven uit Amerika en Canada om hun logistieke oplossing in Europa te introduceren.

Gedurende de jaren 2003 tot en met 2015 heeft Rudy diverse (interim) opdrachten uitgevoerd in de industrie, logistieke dienstverlening en haven overslag.

Rudy's kennis en ervaring is in General Management, Account Management, Business Development, Marketing & Sales, Product Management, Consultancy, Business Proces Management, Proces verbetering, fusies en herstructurering, Interim-en Project Management en vergeet daarbij niet de sleutelwoorden Techniek en Hands-On.


In zakelijke en privé-omgeving kwalificeert men mij als teamspeler, resultaatgericht, pragmatisch, bedachtzaam, kostenbewust, stressbestendig, enthousiast, communicatief vaardig, initiatiefrijk, hands-on mentaliteit, entrepreneur, geen 9-5 mentaliteit.

Rudy is op zoek naar nieuwe uitdagingen, waar hij zoekt naar innovatieve en duurzame oplossingen om zuiniger en efficiënter te werken en waar de medewerkers het gevoel hebben dat ze hebben bijgedragen aan het resultaat.
          
Trefwoorden: Techniek, Logistieke operatie, interne transport en opslag systemen, Supply Chain Management en Integratie, Productie, industriële en logistieke automatisering, IT, Lean, Business Process Modelering - BPMN, AO/IC, turn-around, Markt onderzoek, benchmarking, internationale oriëntatie.

Rudy is lid van:

apics.jpg                vlm.jpg